Sunday, 11 May 2014

Happy Mother's Day, Ibu Mak Mama Mummy Bonda Ummi Mom!

Leave a Comment
11 Mei 2014

Teringat dulu-dulu tak pernah miss belikan kad Mother's Day dan sekarang alhamdulillah tak pernah miss doakan kesejahteraannya di sana.

Setiap pagi, bangun je pagi terus sedekahkan al-fatihah kepada kedua ibu bapa tidak kira yang masih ada mahupun yang telah meninggal dunia. Insha Allah kita pasti dapat keberkatan dan rezeki makin murah.


Di sini, saya ingin mengucapkan Happy Mother's Day kepada ibu-ibu dan bakal ibu di seluruh dunia. Tanggungjawab ibu sangatlah berat, mereka telah mengandungkan kita selama 9 bulan, melahirkan kita, menjaga kita dari bayi hinggalah besar.

Pengorbanan mereka tiada bandingannya. Jangan sesekali derhaka kepadanya kerana syurga di bawah telapak kaki ibu dan percayalah, doa seorang ibu selalu dimakbulkan.


Photo from googleAda beberapa lagu berkaitan dengan ibu yang sangat digemari ramai. Antaranya Yusuf Islam - Your Mother, Backstreet Boys - The Perfect Fan, Spice Girls - Mama, Boys II Men - A Song For Mama dan banyak lagi. Enjoy and...


HAPPY MOTHER'S DAYYusuf Islam - Your MotherBSB - The Perfect FanSpice Girls - MamaBoyz II Men - A Song For Mama------------------------

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment