Wednesday, 7 December 2016

Performance Drink & Cinch Energy Tea Minuman Elak Mengantuk Ketika Memandu

Leave a Comment
Performance Drink ni adalah produk shaklee pertama dan paling Mel suka sampai sekarang. Dulu Mel memang tak suka makan vitamin atau ubat jenis telan. Dari kecil lagi, sanggup ambil ubat jenis cecair walaupun telan lagi senang. Jadi, kakak Mel suggest ambil Performance Drink untuk tenaga.

Performance Drink & Cinch Energy Tea Minuman Elak Mengantuk Ketika Memandu

Siapa Yang Perlu Minum? 

I'm not a coffee person jadi untuk badan sentiasa bertenaga dan untuk elakkan mengantuk ketika drive terutamanya tengahari (masa ni mata mula lah mengantuk), memang Performance Drink + Cinch Energy Tea lah yang paling terbaik. Kalau orang lain mungkin minum kopi atau nescafe tapi Mel tak boleh ambil caffeine. Tak tahan, nanti pening.

Sangat sesuai untuk mereka yang ingin gantikan minuman kopi, soda/manisan untuk kekalkan kecergasan tubuh, kuruskan badan, bekerja di tempat panas, perlu berjaga waktu malam, berpuasa, etc.
Performance Drink & Cinch Energy Tea Minuman Elak Mengantuk Ketika Memandu


Saksikan video ini di mana Puan Maria tidak lagi minum kopi untuk elakkan mengantuk.

Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo! from iReach HD on Vimeo.

Best kan? Puan Maria bancuh Cinch Energy Tea Mix untuk kekal bertenaga dan elak dari mengantuk. Lebih elok dari anda ambil nescafe atau kopi yang penuh kafein yang sememangnya tidak bagus untuk kesihatan.


Performance Drink Minuman Angkasawan

Performance Drink & Cinch Energy Tea Minuman Elak Mengantuk Ketika Memandu
Mark & Scott Kelly bersama CEO Shaklee, Roger Barnett
di 2016 National Conference Florida

Performance Drink ini juga yang diubah suai sebagai AstroAde, (rehydration drink) untuk para angkasawan kekalkan hidrasi untuk NASA sejak 1993.

Commander Scott Kelly dan kembarnya Mark Kelly juga explain bahawa apabila para angkasawan gunakan AstroAde, mereka tak akan pengsan apabila masuk ke kawasan atmosfera bumi. Bayangkan lah dah setahun tinggal kat angkasa lepas, dan nak balik ke bumi.

Atlet Olimpik Juga Pengguna Tegar Perfomance Drink 

Performance Drink & Cinch Energy Tea Minuman Elak Mengantuk Ketika Memandu

Orang kata kalau minum Performance Drink jadi ketagih. Ya, ketagih but in a good way. Kalau orang kata nasi ganja tu pun ketagih, gitu juga Performance Drink. Kalau tak, habis lah semua atlet kan?

Performance Drink juga telah digunakan oleh ramai atlet sukan dan atlet Olimpik. Pure Performance Powered by Shaklee dan mereka dikenali sebagai Pure Performance Team.

Boleh lihat di sini: http://athletes.shaklee.com/

Performance Drink & Cinch Energy Tea Minuman Elak Mengantuk Ketika Memandu
Performance Drink - Minuman Hidrasi Tulen



Bancuh dengan air sejuk, waktu cuaca panas. Fuh, best!

---------------

Sekiranya anda ingin dapatkan Performance Drink dan Cinch Energy Tea Mix untuk kekal bertenaga khususnya pelajar yang ingin stay up late kerana nak study, anda boleh hubungi saya 012 4008447 kerana saya amat sarankan anda ambil keduanya untuk mendapatkan kecergasan yang optimum. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment