Monday, 28 November 2016

Beli Omega Guard Untuk Kurangkan Kolesterol Dan Kaki Dah Tak Sakit

Leave a Comment
Pada asalnya Nurzalila beli Omega Guard™ untuk mak ayahnya untuk kurangkan kolesterol dan nak kurangkan berat badan sebab selalu sakit-sakit kaki. Alhamdulillah kaki dah tak sakit, berat pun kurang. Omega3 bukan sahaja bagus untuk kurangkan kolesterol, ia juga boleh membantu mengurangkan keradangan.

Beli Omega Guard Untuk Kurangkan Kolesterol Dan Kaki Dah Tak Sakit

Bila dengar perkataan minyak ikan, ramai ingat bagus untuk otak je. Iyalah pengaruh iklan tv tapi sebenarnya banyak lagi kebaikan minyak ikan ni.

1. Kurus Dengan Sihat
Pengambilan kapsul minyak ikan yang diikuti dengan senaman yang teratur boleh menurunkan lebih banyak lemak berbanding senaman tanpa bantuan dari minyak ikan.

Patutlah Kevin Zahri kata kalau nak kurus kena ambil omega 3.

2. Menyihatkan Mata
Minyak ikan juga mampu baiki masalah penglihatan dan membantu mencegah penyakit glaukoma dan sindrom mata cepat kering. Mata kering ni selalu akan keluarkan artificial tears, pedih sangat. Mengalir je.

Beli Omega Guard Untuk Kurangkan Kolesterol Dan Kaki Dah Tak Sakit


3. Kurangkan Risiko Kanser
Omega 3 yang terdapat di dalam ikan dikatakan mampu mencegah penyakit kanser yang berbahaya iaitu payudara dan prostat.

4. Cergaskan Otak
Asid lemak omega 3 sangat bagus untuk perkembangan otak. Ia secara tidak langsung membantu untuk meningkatkan fokus mental anak-anak serta orang dewasa.

5. Rendahkan Tekanan Darah
Minyak ikan mampu menurunkan kadar tekanan darah dan kolesterol jahat.

6. Melegakan Masalah Keradangan
Minyak ikan mempunyai sifat anti-inflamasi. Kerana itulah ia cukup efektif bagi mengurangkan masalah radang dalam darah. Asid lemak omega 3 khususnya EPA banyak ditemui dalam minyak ikan sekali gus memberi kesan yang positif untuk meredakan radang sendi, radang prostat dan radang pundi kencing.

Nak tahu yang ke-7? Klik link bawah
7 Rahsia Kebaikan Diet Harian Dengan Minyak Ikan

All in one! Best sangat minyak ikan Omega Guard ni.

Testimonial Minyak Ikan Omega Guard

Omega Guard diekstrak dari ikan laut air sejuk di perairan negara Jepun, bukan dari hati minyak ikan dan 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.

Beli Omega Guard Untuk Kurangkan Kolesterol Dan Kaki Dah Tak Sakit

Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-lemak omega 3 EPA dan DHA. Minyak ikan memang sangat terkenal dengan 1001 kebaikan antaranya:
 Membantu mengurangkan tekanan darah
 Membantu melegakan masalah radang
Mengurangkan paras kolesterol jahat
 Perkembangan otak bayi dalam kandungan
Mencergaskan otak
Kesuburan untuk wanita

Memang tak rugi beli banyak, seisi keluarga boleh makan.




---------------------

Buktikan kepada Chef Gordon Ramsay bahawa walaupun anda tidak ada skill memotong salmon sepertinya, tetapi anda tahu keistimewaan minyak ikan dan ingin mendapatkannya segera dengan hubungi saya 012-400 8447 ataupun klik terus ikon di bawah. 

Konsultansi eksklusif secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment