Monday, 21 September 2015

Peluang Melancong Percuma 5 Bintang ke Bangkok. Ya, Percuma!

Leave a Comment
Awal bulan September lalu, Shaklee telah umumkan Percutian Percuma Melancong ke Bangkok selama 4 hari 3 malam untuk mereka yang layak. Bila dapat tahu Shaklee nak bagi taja Star Asia Trip, terus teringat masa pergi Bangkok bulan Februari tahun lepas.

Terdapat banyak tempat pelancongan yang menarik dan cantik, orang-orangnya baik, makanan sedap dan itulah sebabnya Bangkok ini dikenali sebagai CITY OF ANGELS.

Peluang Melancong Percuma 5 Bintang ke Bangkok

Masa saya pergi trip ke Bangkok tahun lepas secara backpacking, tapi kali ini Shaklee nak bagi FREE. Jadi tak perlu risau tentang currency yang tengah jatuh sekarang, tak perlu risau nak book flight, tercari-cari accommodation di booking.com ke agoda ke, cari makanan halal (bagi yang Muslim) kerana semuanya 100% ditanggung oleh Shaklee.

Wow Seronoknya! Bagaimana Nak Ikut Melancong? 

Langkah Pertama 

Peluang ini terbuka kepada ahli Shaklee sahaja. Jika anda belum jadi ahli, anda hanya perlu daftar keahlian RM69 dan anda layak menerima beberapa kelebihan lain yang ditawarkan oleh Shaklee iaitu 3C.

1. CASH

Jika anda membuat sebarang pembelian lebih dari 150uv, anda layak menerima bonus dari Shaklee dalam bentuk cash. Bonus tersebut akan terus dimasukkan ke dalam akaun bank anda.

Tidak kisah samada anda makan sahaja atau ingin buat bisnes.

2. CAR

Sekiranya uv anda mencapai tahap yang diperlukan, anda layak menerima "Car Bonus" dalam bentuk cash. Ya, Shaklee tidak pernah beri kereta jadi tidak kisah anda nak buat apa dengan Car Bonus tersebut.

Syarat minimum: Anda perlu naik rank Supervisor (Level Leader 1 daripada 7)

3. CONVENTION

Dalam sistem Shaklee, terdapat sistem dipanggil Cycle. Ianya akan dikira selama setahun (setiap Cycle) dan jika point anda mencukupi syarat yang telah ditetapkan, anda layak untuk menerima "hadiah pelancongan" bertaraf 5 Bintang samada dalam negara, luar negara mahupun Umrah bagi yang Muslim)

Syarat minimum: Anda perlu naik rank Coordinator (Level Leader 3 daripada 7)


Peluang Melancong Percuma 5 Bintang ke Bangkok

Langkah Kedua

Kebiasaannya, level Coordinator ke atas baru layak untuk sertai FREE TRIP ke luar negara tetapi kali ini anda hanya perlu naik Supervisor sahaja serta efektif selama 4 bulan dari bulan September 2015 - April 2016 dan anda terus layak sertai Star Asia Trip Bangkok 2016 ini!

Bestkan? Kali ini Shaklee buat surprise yang sangat awesome untuk Supervisor dan Senior Supervisor. Pertama kali tau Shaklee bagi special reward begini.

Jom kita tengok video montage ini, mesti rasa teruja! 


Saya Nak! Bagaimana Nak Daftar Ahli?

Mudah sahaja! Ikut langkah di bawah:

  1. Hubungi saya, Melissa Jalil | 012-400 8447 untuk pendaftaran. 
  2. Yuran pendaftara hanya RM69 seumur hidup tanpa perlu renew atau anda anda boleh membuat sebarang pembelian bernilai RM700 dan terus dapat PERCUMA pendaftaran. 
  3. Sesiapa yang daftar pada bulan September dan Oktober 2015 dan membuat sebarang pembelian serendah RM27.50, anda akan terima Vitalea Multivitamin secara PERCUMA
  4. Saya akan daftarkan keahlian anda dan Shaklee akan pos member kit kepada anda. 
  5. Anda amat dialu-alukan dalam Group Khas kami yang ternyata terlalu banyak ilmu dan rahsia cara untuk memulakan bisnes Shaklee secara online dan offline. 

Peluang Melancong Percuma 5 Bintang ke Bangkok
Kami buat Shaklee melalui online sahaja! 

Semua orang suka melancong terutamanya kalau ditaja secara PERCUMA. Dah lah 5 bintang, luar negara pula tu. Semua orang mesti tengah tarik nafas dalam-dalam sambil kata "Siapa yang tak nak!"

Jika kita seringkali plan untuk melancong tetapi terpaksa tangguh percutian kerana kekangan duit atau belum cukup simpan duit ataupun seperti masalah matawang jatuh seperti sekarang, ini lah masanya dan peluang untuk anda MELANCONG 5 BINTANG SECARA PERCUMA di Bangkok.

Peluang Melancong Percuma 5 Bintang ke Bangkok

Masih ada masa lagi untuk rebut peluang keemasan ini! Jika anda ingin tahu lebih lanjut lagi, anda boleh hubungi saya, Melissa Jalil | 012 400 8447 untuk penerangan.

The first condition of understanding a foreign country is to smell it." 

- Rudyard Kipling


MELISSA JALIL  ID: 869130 
WhatsApp/Sms: +6012-4008447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Port Klang/Klang/Bukit Tinggi/Shah Alam 
Like: Facebook  Follow: Instagram @lovingcarehealthylife
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment