Tuesday, 14 October 2014

MEAL SHAKES | Beli dan Menderma Kepada Keluarga Tidak Bernasib Baik

Leave a Comment
Promosi bulan ini iaitu pembelian Meal Shakes sebanyak 3 canister dan percuma 1 canister bukan hanya untuk mendapat kebaikan dan manfaat kepada anak-anak kita sahaja malah dengan pembelian SET PROMOSI MEAL SHAKES ini, secara tidak langsung anda juga telah menyumbangkan kepada kanak-kanak kurang bernasib baik.

Dengan kerjasama MyKasih Foundation dalam program “Love My Neighbourhood”, Shaklee Cares® akan menderma 10% daripada kesemua hasil jualan Meal Shakes Shaklee™ sepanjang bulan Oktober ini (sehingga 31 Oktober) ke rumah kanak-kanak kurang bernasib baik. Bantu kami jayakan misi ini untuk menyediakan dan menyumbang sebanyak RM 1 Juta hasil pembelian Meal Shakes anda kepada 2000 keluarga yang memerlukan!

Perasmian Majlis Pelancaran Program Shaklee Cares For Our Children telah dilakukan oleh YBhg Tan Sri Datin Paduka Seri Hajah Zaleha bt Ismail pada hari ini, 14 Oktober 2014. YBhg Tan Sri Datin Paduka Seri Hajah Zaleha bt Ismail merupakan bekas Menteri Perpaduan Negara Dan Pembangunan Masyarakat dan kini beliau ialah Presiden Yayasan Suara Wanita (Yasnita).  

Sekiranya anda ingin menjadi sebahagian daripada penyumbang kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik ini dengan membeli Set Meal Shakes Beli 3 Percuma 1, hubungi segera Melissa +6012-4008447.


Beli Meal Shakes Sambil Menderma


Baca Kebaikan Meal Shakes DI SINI


Harga Set Kegemaran Kanak-kanak ini ialah:

Harga: RM113.75
Harga 3 canister: RM341.25 PERCUMA 1 canister berharga RM113.75

SUMBANGAN ANDA, AMAT KAMI HARGAI.


------------------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian Mealshakes ataupun ingin mendaftar ahli supaya dapat diskaun pada setiap pembelian, anda boleh hubungi saya 012 400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam dan secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment