Monday, 27 October 2014

MEAL SHAKES SHAKLEE Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

Leave a Comment
Selalu kita dengar Meal Shakes hanya untuk kanak-kanak yang tak selera nak makan ataupun sembelit kan? Tahu tak bahawa Meal Shakes sangat sesuai untuk semua peringkat umur? Semua peringkat umur dari kanak-kanak dan termasuk warga emas.

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immuniglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.


Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan iaitu bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, kanak-kanak tiada selera makan, masalah sembelit, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, warga emas, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilihan bijak untuk semua golongan dari bayi hingga ke dewasa.

Meal Shakes (544g)

Kebaikan Utama:

  • Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak. 
  • Membekal Nutrisi Kepada Sel Tubuh - Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain. 
  • Membantu Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  • Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan ejen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan
  • Mengembalikan Seri Wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik. 
  • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usu.
  • Kelazatan Rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan. 

Beli Meal Shakes Sambil Menderma

Dengan kerjasama MyKasih Foundation dalam program “Love My Neighbourhood”, Shaklee Cares® akan menderma 10% daripada kesemua hasil jualan Meal Shakes Shaklee sepanjang bulan Oktober ini (sehingga 31 Oktober) ke rumah kanak-kanak kurang bernasib baik. Bantu kami jayakan misi ini untuk menyediakan dan menyumbang sebanyak RM 1 Juta hasil pembelian Meal Shakes anda kepada 2000 keluarga yang memerlukan!
Hanya 120 kalori bagi setiap hidangan. Boleh dicampur ataupun dikisar bersama buah-buahan untuk dijadikan smoothie, Energizng Soy Protein Shaklee atau apa-apa jenis minuman kegemaran anda!

Harga: RM113.75

------------------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian Mealshakes ataupun ingin mendaftar ahli supaya dapat diskaun pada setiap pembelian, anda boleh hubungi saya 012 400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam dan secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. 

Konsultansi eksklusif secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment