Monday, 22 September 2014

Resipi Sedap Cinch Strawberry-Kiwi Smoothie

Leave a Comment
Siapa yang suka smoothie? Mesti ramai kan yang suka smoothie, kalau pergi Old Town White Coffee, kadang-kadang saya mesti order smoothie. Kalau nak diikutkan memang bermacam-macam perisa dan kita boleh buat  blueberry smoothie, orange smoothie, strawberry smoothie dan segala jenis buah kita boleh blend.

Smoothie boleh dijadikan makanan gantian yang berkhasiat dan mudah. Hanya beberapa bahan-bahan asas yang perlu dicampur dan akan menjadi smoothie yang sedap hanya dalam masa yang singkat. 

Anda juga boleh tambah protein (plihan) jika inginkan smoothie anda sebagai gantian makanan sebenar. Sangat elok untuk diet kerana apabila kita diet, kita perlu dapatkan bekalan protein yang secukupnya. Bukan terus tak makan tau.

Selalu kalau minum smoothie, buah-buahan je kan, kali ini saya nak share Resipi Cinch Strawberry-Kiwi Smoothie berserta protein terbaik Shaklee iaitu Cinch Shake Mix perisa vanilla yang menyihatkan. Senang je resipinya dan siapa yang ada Shake n Take tu lagi senang, blend semua bahan-bahan, siap dan boleh terus minum! 


Bahan-bahan Cinch Strawberry-Kiwi Smoothie
- 1 cawan jus epal sejuk
- 2 scoop Shaklee Vanilla Cinch Mix (ada perisa Coklat/Cafe Latte juga) 
- 1/2 pisang, potong
- 1 buah kiwi, potong
- 5 buah strawberry yang telah dibekukan
- 1 sudu teh madu

- Blend kesemua bahan di atas. 


This high-fiber smoothie contains high levels of heart-healthy polyphenols and vitamin C that are good for your skin!

Taraaaaaa dah siap! Senang je kan? Lepas ni boleh terus buat kat rumah. Shaklee Cinch Shake Mix iaitu protein yang ditambah ke dalam smoothie ini terdapat dalam tiga perisa iaitu vanilla/coklat/cafe latte. 

Harga Cinch Shake Mix: RM173/canister 

Ok, selamat ber-Cinch Smoothie! 

------------------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian Cinch Shake Mix ataupun ingin mendaftar ahli supaya dapat diskaun pada setiap pembelian, anda boleh hubungi saya 012 400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam dan secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment