Monday, 23 June 2014

Kesan Herbal Blend - MultiPurpose Cream Shaklee Yang Menakjubkan!

1 comment
Minggu lepas, saya dapat sms dari Shaklee bahawa Herbal Blend Multi Purpose Cream dah available. Tup tup pada sebelah petangnya saya terima sms:

"Due to overwhelming response, we regret to inform you Herbal Blend Cream (39078) is not available online. Any inconveniences caused is regretted." 

10 minit kemudian...

"We regret to inform Herbal Blend Cream is out of stock at Empire, KL & Penang branches. Any inconveniences caused is regretted." 

Fenomena apakah ini?? Orang Malaysia buat luluh agaknya ya? hehe

Apa yang best sangat Herbal Blend Cream ni sampai laku sangat?

Based on pengalaman saya sendiri, saya suka sangat Herbal Blend Cream ni kerana dapat menghilangkan parut2 luka dan chickenpox saya. Bila orang dewasa kena chickenpox, lagi teruk dari budak-budak tau. Blister chickenpox kat muka penuh dan takut kalau tengok muka sendiri. Saya amalkan Herbal Blend Cream di samping beberapa vitamin Shaklee untuk mempercepatkan proses pemulihan chickenpox.

Ternyata ia meninggalkan kesan yang menakjubkan! Rakan sekerja saya macam tak percaya saya kena chickenpox kerana muka kelihatan seperti bekas jerawat sahaja walaupun baru seminggu baik dari kena chickenpox. Ada di kalangan rakan saya beritahu bahawa dia kena tunggu sebulan lebih baru nak susut sikit parut di muka. Alhamdulillah, parut di muka saya hanya seminggu sahaja iaitu seperti gambar di bawah:




Begitu juga dengan kesan gigitan nyamuk atau semut. Herbal Blend Cream Shaklee boleh digunakan jika terkena gigitan nyamuk atau semut dan juga ruam lampin. Cuaca panas (El-Nino) sekarang ini selalunya akan menyebabkan kanak-kanak naik ruam, terutama bayi. Yang istimewanya Herbal Blend Cream ini ialah, FREE PARABEN.


Kebaikan Herbal Blend Cream Shaklee
❋ Krim yang telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah – pecah pada lutut, siku dan tumit kaki
❋ Dingin, bermentol dan tidak berminyak
❋ Sangat sesuai untuk bayi yang mengalami ruam lampin dan bekas gigitan nyamuk/semut
❋ Mempercepatkan parut chikenpox hilang
❋ Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow, rosemary dan melissa
❋Tanpa paraben


Harga: RM27.50

------------------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian Herbal Blend Cream ataupun ingin mendaftar ahli supaya dapat diskaun pada setiap pembelian, anda boleh hubungi saya 012 400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam dan secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

1 comment: