Tuesday, 27 May 2014

ESP + Set Kecantikan Shaklee Untuk Wajah Lebih Berseri

Leave a Comment
Salam semua. Hi ladiessss yang cantik molek wajah berseri! Eh kenapa masam je muka tu? Nak berseri juga ye? Jangan risau kerana ESP dan Set Kecantikan Shaklee boleh membantu untuk menyerikan wajah seperti Queen Elsa! 

Rata-rata kaum hawa inginkan kulit mulus dan berseri mahupun yang telah berkahwin. Yelah kan, bila suami pandang muka kita, sejuk je mata melihatnya bila kulit dah gebu. Kecantikan kulit muka merupakan aset penting terutamanya bagi kaum hawa dan ramai di antara kita yang begitu jaga kecantikan luar dan dalam. 

Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat, berjeragat  dan pori-pori luas memang majoritinya yang selalu merunsingkan kita lebih-lebih lagi jika usia kita makin bertambah. Untuk mengatasi masalah ini beralihlah kepada set kecantikan kulit Shaklee untuk wajah cantik berseri.

ESP dan Set Kecantikan Shaklee 

Untuk kecantikan kulit, amalkan Set Kecantikan Kulit yang mengandungi Vitamin E, Vitamin C dan B Complex untuk kesan yang lebih optimum. Mari kita lihat bagaimana ESP dan Set Kecantikan Kulit Shaklee dapat membantu wajah cantik dan semakin putih berseri.


Jom tengok apa kepentingan ESP, Vitamin E, Vitamin C dan B Complex


1. Energizing Soy Protein (ESP)
  • Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
  • Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
  • Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
  • Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru

2. Vitamin E
  • Vitamin penting untuk kecantikan kulit.
  • Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam.
  • Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit.
  • Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik.
  • Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering.
  • Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit.
  • Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka.
  • Awet muda.

3. Sustained Release Vitamin C
  • Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
  • Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
  • Melindungi dan membaiki kulit. 
  • Bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh.

4. B-Complex
  • Menstabilkan hormon & mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat.
  • Kekurangan B-complex boleh menyebabkan kulit wajah kusam.
  • Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.

Testimonial pengguna Set Kecantikan Shaklee.. Memang Berkesan!! 




Bestkan? Jika anda ingin dapatkan Set Kecantikan Shaklee ini ataupun produk apa yang sesuai untuk anda, sila hubungi saya seperti tertera di bawah. Insha Allah, saya akan bantu anda :)

------------------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian ESP, Vitamin C, Vitamin E dan B Complex ataupun ingin mendaftar ahli untuk dapat diskaun, hubungi saya segera 012 400 8447 secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam dan secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment