Saturday, 29 March 2014

Perlu Ke Kita Ambil Supplement?

Leave a Comment
KEEP CALM AND TAKE VITAMINS!


'Supplement' ialah makanan tambahan. 


Tak faham?

Ok saya bagi contoh yang simple.

Kita pergi sekolah dari darjah 1 sampai la form 5 dan duduki peperiksaan besar macam PMR, SPM kan? Parents kita ni pulak mesti nak hantar kita ke tuisyen atau kelas tambahan especially kalau subjek tough.

Sebelum tu mesti parents kita dah survey kelas tuisyen yang bagus dulu before registerkan kita. Sanggup berhabis duit untuk hantar anak ke rumah cikgu tuisyen, pusat tuisyen or any other kelas tambahan dan pastikan cikgu yang mengajar sangat bagus supaya kita dapat gred yang mantop.

Walaupun dah pergi sekolah, tapi parents kita tetap nak hantar kita ke pusat tuisyen, sanggup tu hantar jauh jauh. Biar jauh dan mahal asal anak dapat ilmu yang berguna. Nak jadi proud parents katanya hihi

Faham tak maksud tersirat?

Supplement adalah seperti pusat tuisyen/kelas tambahan untuk memantapkan lagi tahap kesihatan, kecantikan dan kesejahteraan hidup kita. Jadi anda kena pastikan supplement yang anda pilih berkualiti, diluluskan oleh KKM dan juga anda kena faham, supplement ialah BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENGUBATI.


------------------------

Ingin beli Shaklee dengan menggunakan Debit Card/Credit Card
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment