Saturday, 21 December 2013

PENGEDAR SAH SHAKLEE - MANJUNG/SITIAWAN/LUMUT

Leave a Comment
Sekarang makin ramai orang nak jaga kesihatan kan? Ambil suplemen untuk kurus secara sihat, nak cantik, nak tambahkan susu badan, nak cergas sentiasa haihh macam-macam lagi kan tapi tak tahu nak cari pengedar sah shaklee. Jangan risau, sekarang ni semuanya di hujung jari je!

Pengedar sah shaklee anda :)








Saya adalah pengedar sah shaklee dengan ID 869130 di kawasan Manjung/Sitiawan/Lumut, Perak secara khususnya. Saya juga boleh menghantar vitamin Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk fly ke Sabah dan Sarawak. Ikut jalan darat, merentasi lautan dan terbang di udara, semuanya boleh. Best kan?



Kaedah pengeposan selain kawasan Manjung/Sitiawan/Lumut adalah dengan menggunakan perkhidmatan Pos Laju, sama seperti kawasan Luar Perak. Pengeposan akan dilakukan sebaik sahaja customer membuat bayaran melalui transfer/cash-deposit.

Selepas selesai membuat pembayaran, sila nyatakan tiga perkara utama di bawah:

 Nama
 Alamat penuh
 No HP 




Jika anda perlukan vitamin Shaklee secara COD di kawasan Manjung/Sitiawan/Lumut, tidak akan dikenakan cas penghantaran.


Saya telah berpindah ke Klang. Jika anda inginkan vitamin Shaklee secara cod di Klang, hubungi 012-4008447 dan saya juga boleh pos vitamin Shaklee ke seluruh Malaysia.

Anda juga mungkin berminat untuk melihat video di bawah:



------------------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian Shaklee ataupun join keluarga Shaklee kami, anda boleh hubungi saya 012-400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam ataupun secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli dengan menggunakan Debit Card/Credit Card? Klik BELI SHAKLEE ONLINE
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment