Sunday, 22 December 2013

Kebaikan Omega Guard Untuk Pelajar

Leave a Comment
Kali ini saya nak share satu video ni, sangat sangatttt menarik.. Worth watching, trust me!

Video ini memaparkan seorang pelajar yang pada mulanya seorang yang tidak bersemangat untuk belajar (pemalas ya amat) dan tidak concentrate di dalam kelas. Jenuh cikgunya fikir cara macam mana nak bagi pelakar ini tumpu sepenuh perhatian dalam kelas.

Terdapat sebilangan para saintis yang telah membuat kajian terhadap pelajar tersebut dengan memberikan tablet yang mengandungi Omega-3 (OmegaGuard) dan hasilnya beliau tidak lagi hanya menonton tv, malah tempat kegemaran beliau sekarang adalah di library. Favourite dia sekarang baca buku ok!

Lihat bagaimana minyak ikan terbaik, dapat memainkan peranan yang penting untuk otak dan pembelajaran anak-anak kita.PROMOSI BULAN DISEMBER - OMEGAGUARD MASIH BERJALAN LAGI! 

---------------


------------------------


Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian ataupun join keluarga Shaklee kami, anda boleh hubungi saya 012-400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam ataupun secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta maklumat lanjut tentang Shaklee. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.


Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL  ID: 869130 
WhatsApp/Sms: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Port Klang / Klang / Bukit Tinggi / Shah Alam (Sec 7&16) 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment