Monday, 23 September 2013

Khasiat Dan Kebaikan VIVIX SHAKLEE

Leave a Comment
Vivix adalah minuman campuran botani dan merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polienol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


Siapa yang perlukan Vivix? 
Sesiapa sahaja (orang dewasa) yang ingin mendapatkan khasiat polifenol semulajadi yang tinggi, demi penjagaan kesihatan. 

Sebenarnya Vivix boleh diambil bersama supplement lain kerana ia dapat memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. 

MEMPERBAIKI TENAGA SEL

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ia akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 

MEMBANTU MENINGKATKAN FUNGSI OTAK, IMUN, KARDIOVASKULAR DAN SENDI

Apabila meningkat usia kita, kita telah kehilangan kalsium dan sakit sendi mula menyerang. Ingatan juga semakin lama semakin bertambah teruk. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. 

MEMPERBAIKI DNA

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuh kepada keadaan asal. 


KEBAIKAN VIVIX

 1. Awet muda dan anti-penuaan
 2. Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
 3. Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
 4. Menyokong kesihatan mata
 5. Meningkatkan kesihatan imun badan
 6. Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung
 7. Menggalakan kesihatan keseluruhan SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN VIVIX? 

 • Golongan yang mengidap kanser / berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana-mana organ. 
 • Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
 • Golongan yang menpunya masalah selaput mata / penglihatan
 • Pesakit SLE
 • Pesakit jantung
 • Pesakit kencing manis / diabetes
 • Pesakit darah tinggi
 • Pesakit gout
 • Pesakit stroke
 • Wanita yang mempunyai cycst
 • Anti-penuaan (awet muda)
 • Perokok tegar
 • Ketagihan dadah


PS: Golongan ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Vivix.

Disarankan mencuba Vivix Shaklee jika terdapat simpton-simpton ataupun sediakala mempunyai penyakit seperti di atas sebagai salah satu usaha untuk mencegah dan mengubati penyakit tersebut.  

Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama. Law Chu Hian merupakan bekas pengacara NTV7 yang telah bertarung melawa kanser 8 tahun lalu telah mengamalkan Vivix sebagai rutin harian beliau dan kini beliau kelihatan semakin sihat. Beliau telah meletakkan jawatan sebagai pengacara dan giat aktif sebagai pengedar sah Shaklee dan kini beliau telah mencapai tahap Shaklee Masters Coordinator!

"From chemotherapy to near-death experience to total recovery, it's my mission to uplift and to support all who had or having cancer (or other chronic illnesses), and together, we empower one another in our journey." 
- Lau Chu Hian : Body Mind & Soul Journey of a Cancer Survivor. 


---------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian VIVIX, anda boleh hubungi saya 012-400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam ataupun secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta maklumat lanjut tentang Shaklee. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli dengan menggunakan Debit Card/Credit Card? Klik BELI SHAKLEE ONLINE
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment