Saturday, 21 September 2013

KEBAIKAN ESP SHAKLEE

Leave a Comment
Energizing Soy Protein atau dikenali sebagai ESP adalah produk yang sangat famous kerana kelebihannya dan permintaan yang sangat tinggi. Bukan sahaja dikenali sebagai Milk Booster untuk para ibu menyusu, tetapi terdapat banyak kelebihan lain seperti untuk kekal bertenaga, penjagaan kesihatan dan kecantikkan yang perlu kita ketahui. Jom baca!

ESP SHAKLEE

ESP adalah satu produk unggul dan premium yang dihasilkan oleh syarikat makanan tambahan semulajadi tertua di dunia, SHAKLEE CORPORATION. Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.

Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam sehingga saat pemprosesannya. Ia mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian dan soya isoflavones.

Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol. Kajian menunjukkan bahawa soya dapat membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*KEBAIKAN ESP


  1. Non-GMO Soy Protein.
  2. PEMBEKAL TENAGA - Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun.
  3. MILK BOOSTER - Mengurangkan masalah susu merudum.
  4. Mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
  5. Cepat kenyang.
  6. Mengatasi masalah GASTRIK.
  7. Mempercepatkan sembuh luka dan kesan parut.
  8. AWET MUDA - Merangsang pembetukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan dan menganjalkan otot.

BELUM CUBA BELUM TAHU!

Saya juga merupakan pengguna ESP kerana inginkan kulit mulus dan ingin anjalkan bahagian-bahagian badan yang tertentu. Hehehe Dalam pada itu, saya juga bancuh ESP pada sebelah malam untuk hilangkan rasa lapar dan inginkan kekal bertenaga selepas seharian bekerja. 

Harga ESPRM150

---------------

Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian ESP, anda boleh hubungi saya 012-400 8447 untuk mendapatkan vitamin terbaik Shaklee secara COD di Port Klang / Klang / Shah Alam ataupun secara pos di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak serta maklumat lanjut tentang Shaklee. 

Konsultansi terbaik secara percuma dan berterusan adalah khas untuk customer saya sahaja.

Ingin beli dengan menggunakan Debit Card/Credit Card? Klik BELI SHAKLEE ONLINE
Pengedar Sah Shaklee Port Klang, Klang, Shah Alam

MELISSA JALIL ♥ 
No HP: 012 400 8447 
Email: lovingcare.eshop@gmail.com
COD: Ipoh / Port Klang / Klang / Sg. Udang / Bukit Tinggi 
Facebook: Loving Care  Instagram: @_lovingcare

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA


Pengedar Sah Shaklee Ipoh

0 comments:

Post a Comment